1-Την επόμενη φορά που θα βράσετε λαχανικά, μην πετάξετε το νερό, χρησιμοποιήστε το στα φυτά που έχετε σε γλάστρες. Θα εκπλαγείτε με το πώς τα φυτά ανταποκρίνονται στην "σούπα λαχανικών."
2-Βάλτε ένα κουτάλι μέσα στο σκεύος που βράζετε το γάλα. Θα βοηθήσει το γάλα από το να μην κολλήσει στον πυθμένα του σκεύους.
3-Για να ωριμάσουν τα φρούτα , τα τυλίγουμε σε εφημερίδα και τα βάζουμε σε ένα ζεστό μέρος για 2-3 μέρες. Το αέριο αιθυλένιο που εκπέμπουν θα τα κάνει να ωριμάσουν.
4-Ανοίξτε τα χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού και ρίξτε το στο χώμα των φυτών σας για να απορροφήσουν όλες τις θρεπτικές ουσίες. Χρησιμοποιείστε το ειδικά στις τριανταφυλλιές και τις φτέρες. Ακόμα και στα αδύνατα φυτά, αν τα ποτίσετε με τσάι δύο φορές την ημέρα θα βρουν γρήγορα την "υγειά" τους.